Π.Σ.Σίφνου: Ανοιχτή συνάντηση εθελοντών

16 Νοεμβρίου 2018 14:01

Αγαπητές φίλες & αγαπητοί φίλοι,

Λίγες μέρες πριν από το τέλος της θητείας του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου προσκαλεί τους εθελοντές και τις εθελόντριες καθώς και τα μέλη των συνεργαζομένων φορέων - συλλόγων σε ανοιχτή συνάντηση, προκειμένου να γίνει συζήτηση και καταγραφή παρατηρήσεων - προτάσεων για το επόμενο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές". Οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις που θα κατατεθούν θα προωθηθούν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί, προκειμένου να ληφθούν υπόψη κατά το σχεδιασμό της επόμενης διοργάνωσης.

Παράλληλα, θα γίνει σύντομη παρουσίαση της πρότασης που επιλέχθηκε, ύστερα από διαγωνισμό, για την κατασκευή των νέων λυόμενων στοιχείων του Φεστιβάλ καθώς και η απονομή του βραβείου στον αρχιτέκτονα κ. Δημήτρη Γροζόπουλο.

Η συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου "Μαριάνθη Σίμου", την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 19:30.

Σας ευχαριστούμε για την τόσο πολύτιμη και καθοριστική βοήθειά σας & σας περιμένουμε!

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos