Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης για την οστεοπόρωση

15 Ιανουαρίου 2019 13:31

Ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, το διήμερο 25 (Παρασκευή) και 26 (Σάββατο), Ιανουαρίου 2019, με γενικό θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».


Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της. Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας, όπως η οστεοπόρωση, και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι μετρήσεις θα γίνουν την Παρασκευή, 25/01/2019, ώρες 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. και το Σάββατο, 26/01/2019, ώρες 9 π.μ. έως 12 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας Άνδρου.

Το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο της Χώρας θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με την εξής δομή:
• «Τα νεότερα δεδομένα γύρω από την οστεοπόρωση», κ. Θεοδόσης Σουσούδης, Ιατρός - ορθοπεδικός
• «Το κοινωνικό πρόσωπο της οστεοπόρωσης στην Ελλάδα», κα Μέμη Τσεκούρα, Πρόεδρος Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα»
Πληροφορίες για ραντεβού μπορείτε να λαμβάνετε από Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, στο τηλέφωνο: 2282360235 και ώρες 9 π.μ. – 3 μ.μ., Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Λίλα Γιαλούρη

Να σημειωθεί ότι η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη για όλους.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos