Aκύρωση της συμμετοχής του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Ποσειδών” στο 13ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές"

03 Σεπτεμβρίου 2019 13:03

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ακύρωση της συμμετοχής του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Ποσειδών” στο 13ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές" που διοργανώνει ο αδελφός Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου.


Η προσωρινή αποδρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ "ΑΡΤΕΜΙΣ" από τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, και η μη απευθείας ανταπόκριση των δύο νησιών μας τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Φεστιβάλ, δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην αποστολή μας για τη Σίφνο και παρά τις συνεχείς προσπάθειες να βρεθεί λύση, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Η μόνη διαθέσιμη εναλλακτική της αφιξοαναχώρησής μας στη Σίφνο μέσω Μυκόνου, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς οχημάτων, αποτέλεσε σοβαρή τροχοπέδη για την αποστολή μας.

Συνεπεία των αναπάντεχων δυσκολιών που εμφανίστηκαν, προκαλώντας την αντικειμενική αδυναμία παρουσίας μας στη Σίφνο, αλλά και έχοντας ως γνώμονα τόσο την εικόνα του περιπτέρου μας στις προηγούμενες συμμετοχές μας στο Φεστιβάλ, το οποίο έχουμε στηρίξει από τη γέννησή του, την ασφάλεια των τροφίμων και των ειδών που θα προσφέραμε εκεί, καθώς και τη φιλοσοφία μας για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίζονται εν γένει οι εκδηλώσεις, ειδικά του επιπέδου και του βεληνεκούς της εν λόγω εκδήλωσης, δηλαδή χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, την εμφάνιση και την παράσταση, αποφασίστηκε, μετά λύπης, από το Διοικητικό μας Συμβούλιο η ακύρωση της φετινής συμμετοχής μας.

Παρ’ όλα αυτά, θα πραγματοποιηθούν οι τρεις προγραμματισμένες κοινές μας εκδηλώσεις με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ (εικαστικό εργαστήρι για παιδιά και δύο ομιλίες με τον εικαστικό Γιάννη Δανέλη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στο νησί της Σίφνου για επαγγελματικούς λόγους).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Κόμη και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Αντάρτη, καθώς και τη δήμαρχο Σίφνου κα Μαρία Ναδάλη, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν, μέχρι τελευταία στιγμή, έτσι ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την άφιξή μας στο νησί. Επίσης, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης κα Αλίκη Λεονταρίτη για τη συνεργασία μας, ώστε να υπάρχει κοινή εκπροσώπηση της Σύρου στο Φεστιβάλ.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στα αδέλφια μας στη Σίφνο, στην τεράστια εκδήλωση που διοργανώνουν για 13η συνεχή χρονιά, και ευχόμαστε η φετινή μας απουσία, να είναι η τελευταία που θα προκύψει στο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Ποσειδών”

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos