Δελτίο Τύπου Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου της Αθήνας

09 Απριλίου 2020 17:30

Έχουν περάσει ήδη αρκετές εβδομάδες από τη στιγμή που τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του Κορωνοϊού μπήκαν στη ζωή μας.


Η προσπάθεια των εργαζόμενων στην υγεία αλλά και όλων όσων κρατούν τη χώρα όρθια μας εμπνέει.

Σας ευχαριστούμε !

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λευκιανών Πάρου αισθάνεται την αγωνία των μελών του να προστατέψουν την υγεία της οικογένειάς τους και και των συμπολιτών τους.
Καταλαβαίνει την ανησυχία των φίλων και συγγενών στο νησί και συμπαρίσταται στην διαρκή προσπάθειά τους να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού και να επανέλθει γρήγορα ο ευλογημένος μας τόπος σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής.

Ως δραστήριο μέρος της Παριανής κοινωνίας δεν θα μπορούσε να μείνει απλός θεατής στην προσπάθεια όλων μας. Έτσι αποφάσισε ομόφωνα σε συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου όπως:

• Ενισχύσει άμεσα το ιατρικό έργο του ΚΥ Πάρου τις υπηρεσίες του οποίου περιμένουν περισσότερο από ποτέ οι συμπολίτες μας στο νησί. Έτσι την 1η Απριλίου παρέδωσε στον Σύλλογο Φίλων Στήριξης του ΚΥ Πάρου τον ακόλουθο ιατρικό εξοπλισμό: α) Δύο στηθοσκόπια β) Δύο παιδιατρικά στηθοσκόπια γ) Δύο ωτοσκόπια και δ) Δύο παλμικά οξύμετρα.
• Πραγματοποιήσει χωρίς καμία αναβολή την ανοιξιάτικη αιμοδοσία σε χώρο απολύτως ασφαλή με όλα τα μέτρα προφύλαξης. Αυτές τις μέρες το δώρο ζωής της αιμοδοσίας είναι πιο σημαντικό από ποτέ! Το ιατρικό προσωπικό του Νοσ. Αμαλία Φλέμινγκ συνεργάστηκε άψογα με τα μέλη του Συλλόγου και η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία την Δευτέρα 6 Απριλίου 2020.
• Κάνει έκληση προς όλα τα μέλη του που λόγω των συνθηκών καραντίνας χρειάζονται υποστήριξη για την διεκεπραίωση καθημερινών διαδικασιών να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μελος του ΔΣ του Συλλόγου. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθούμε δίπλα σας αυτές τις μέρες. Τηλέφωνα Επικοινωνίας Κα Μαργαρίτα Κοντού 210-2221362, 6976335845 και Κ. Χρήστος Κουρκούμπας 210-9216670, 6972878839.
• Ζητήσει από όλα τα μέλη του Συλλόγου να τηρήσουν με συνέπεια τα μέτρα πρόληψης και ιδιαίτερα να αποφύγουν μετακινήσεις προς την Πάρο. Θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να επισκεφτούμε τον τόπο μας σύντομα!
• Το ΔΣ του Συλλόγου εξακολουθήσει να συνεδριάζει κάθε Τετάρτη χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα τεχνολογίας ώστε να εντοπίσει έγκαιρα σημεία που πρέπει να παρέμβει και να προσφέρει στήριξη στην Παριανή κοινωνία στο νησί ή στην Αθήνα.
Αγαπητοί, φίλοι
Οι μέρες αυτές είναι πρωτόγνωρες όμως μπορούμε να βγούμε από την περιπέτεια αυτή πιο δυνατοί.
Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά, να αγκαλιαστούμε, να γιορτάσουμε.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !

Το ΔΣ του Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών Πάρου της Αθήνας

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos