Αναβολή Δ΄ Κυκλαδολογικού Συνεδρίου Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών

02 Ιουλίου 2020 13:52

Στην συνεδρία της 30ης Μαΐου 2020, το Δ. Σ. της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών, συζήτησε το πρόβλημα που ανέκυψε λόγω της πανδημίας εκ του κορωνοειδούς COVID-19 και την


επίπτωση, που πιθανόν θα έχει στο Δ΄ Διεθνές Κυκλαδολογικό Συνέδριο της Εταιρείας, που είχε προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2020 στην Τήνο.

Μετά την παρουσίαση των δεδομένων από τον πρόεδρο καθηγητή κ. Δημ. Κορρέ, την ενημέρωση από τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, την διαβοὐλευση με την Τήνο (τοπικούς παράγοντες) και μετά από εκτενή συζήτηση, αποφασίστηκε, ομόφωνα, η μετάθεση του Συνεδρίου για τον επόμενο χρόνο. Η σκέψη όλων μας ήταν στην διαφύλαξη της Υγείας όλων, όσοι θα συμμετείχαν στο Συνέδριο.

Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του Συνεδρίου θα καθοριστούν σύντομα και μετά από συνεννόηση με τις Τοπικές Αρχές και το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, και, βεβαίως, θα υπάρξει έγκαιρη ανακοίνωση.

Εκ της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos