«Κόρες»: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στην Αμοργό

20 Ιουλίου 2020 18:41

Στο προσκήνιο της διεθνούς σκηνής έφεραν την Αμοργό τα γυρίσματα της «Trochter» (Κόρες) που διήρκησαν από τις 22 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου.

 

Πραγματοποιήθηκαν στην Αιγιάλη και στην Χώρα ενώ η προβολή που έτυχε η Αμοργός με κάλυψη από τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικές συνδέσεις και θέματα σε κορυφαία sites και εφημερίδες ήταν μεγάλη.

Οι «Κόρες» αποτελούν την πρώτη διεθνής συμπαραγωγή που πραγματοποίησε γυρίσματα σε όλη την Ευρώπη στη μετά COVID -19 εποχή. Το επιτελείο της ταινίας, που αποτελούνταν από συνεργείο, παραγωγούς και ηθοποιούς από την Ελλάδα και την Γερμανία , γνώρισε την φιλοξενία των κατοίκων που αγκάλιασαν το γεγονός

Οι ηθοποιοί και συντελεστές απόλαυσαν το πανέμορφο τοπίο και τις παραλίες του Αμοργού, από τους ασφαλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα, συνδυάζοντας όπως είπαν και οι ίδιοι δουλειά με διακοπές, ενώ πολλοί ντόπιοι εργάστηκαν κατά τα γυρίσματα.

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν μ ε ένα μεγάλο πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες ώρες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos