Τελετή λήξης του 3ου Συμποσίου Γλυπτικής στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

28 Ιουλίου 2022 15:06

Με την παρουσίαση των έργων που φιλοτέχνησαν οι καλλιτέχνες Αφροδίτη Λίτη, Τάκης Κοζόκος,Χρήστος Λαζαράκης και Βαγγέλης Χατζής, δουλεύοντας μαζί με τέσσερις απόφοιτους και σπουδαστές του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, ολοκληρώνεται το 3ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, την Τετάρτη 3 Αυγούστου (ώρα 20:00).Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορευτικό δρώμενο από την Άλκηστη Μέττα.

Ο θεσμός, πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς, συνδιοργανώθηκε και φέτος, μετά το 2016 και το 2018, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε επιμέλεια του γλύπτη Δημήτρη Σκαλκώτου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τα έργα, που δημιουργήθηκαν με έμπνευση από το Περιβάλλον, σε τηνιακό μάρμαρο, θα συνεκτεθούνστον περιβάλλοντα χώρο με τα γλυπτά των δύο προηγούμενων διοργανώσεων.

Παράλληλα, εντός του Μουσείου Μαρμαροτεχνίας, συνεχίζεται έως τις 3 Οκτωβρίουη ομαδική έκθεση με επιλεγμένα έργα των τεσσάρων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο 3ο Συμπόσιο Γλυπτικής.

 Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22830 31290 καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01

Τ: 22830 31290 | www.piop.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos