Κυκλάδες: To Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας «ταξιδεύει» στην Αμοργό! – Κινηματογραφική προβολή βραβευμένων ταινιών!

22 Φεβρουαρίου 2023 20:29

Η Αμοργός, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αμοργού και η Κινηματογραφική Λέσχη Αμοργού με χαρά υποδέχονται το κορυφαίο Φεστιβάλ στο είδος του, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Μια επιλογή από τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Δράμας 2020-21 και 2022. Μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές μικρής διάρκειας αποκαλύπτουν σπουδαίους κινηματογραφιστές και σημαντικά θέματα που αφορούν τις μέρες μας, αναδεικνύοντας την εξαιρετική ποιότητα του σύχρονου Ελληνικού Κινηματογράφου.

Στις προβολές παρών ο Θανάσης Νεοφώτιστος, ο σημαντικός σκηνοθέτης και επικεφαλής του Διεθνούς Σπουδαστικού Προγράμματος του Φεστιβάλ Δράμας.

24 και 25 /2/2023 στις 18:00 στον Πολυχώρο Αιγιάλης «Άννα Συνοδινού» και 25/2/2023 στις 19:00 στην Κινηματογραφική Λέσχη Αμοργού στο Βρούτση.

amorgos drama

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos