Όταν ο Γκάθαν...συνάντησε τον Πέλκαν

01 Απριλίου 2011 01:00

Η παράσταση "Όταν ο Γκάθαν...συνάντησε τον Πέλκαν", διάρκειας περίπου 1 ώρας, περιλαμβάνει

ταχυδακτυλουργικά κόλπα και μουσική από ακορντεόν ενώ ο χαρακτήρας της αναδεικνύεται από το μακιγιάζ, τα κοστούμια και τα σκηνικά εποχής.

Πρώτη παρουσίαση την Παρασκευή, 4 Μαρτιου και ώρα 20:00 στον Πολυχώρο «Χαραυγή», οδός Δημοκρατίας 50 στην Ιαλυσό.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και ο αριθμός των θέσεων περιορισμένος, γι' αυτό κάνετε έγκαιρα κράτηση:

τηλ. 22410 91670 & 22410 74405 ή με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Περιληπτικά:

"Ο Γκάθαν και ο Πέλκαν συναντιούνται σε μία μουσική παράσταση με πολύ χιούμορ και απίστευτα μαγικά κόλπα που θα συναρπάσουν τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους θεατές.

Η διάδραση μεταξύ των δύο χαραχτήρων αλλά και με το κοινό γίνεται χωρίς λόγια αλλά με έξυπνο και ...αναπάντεχο τρόπο! Εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά τρικ και γνωστές μελωδίες στο ακορντεόν, σε ένα σκηνικό εποχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos