×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σύρος: Και οι τρείς ήταν υπέροχοι…(φώτο + βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2013 01:57

Στη Σύρο συνεχίζεται η 25η συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου.

Η 25η Συνάντηση, μια από τις καλύτερες συναντήσεις, στην οποία συμμετέχουν 28 ομάδες και ανάμεσά τους 4 πρωτοεμφανιζόμενες είχε και παριανή παρουσία.

Τη σειρά των παραστάσεων στην 25η συνάντηση ξεκίνησε ο πρωτοεμφανιζόμενος Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας με το έργο του Κώστα Πρετεντέρη «Ο Κουνενές». Ο παριανός θίασος που εμφανίστηκε στο κινηματοθέατρο Παλλάς , την περασμένη Πέμπτη 10 Οκτωβρίου απέσπασε θετικά σχόλια και το χειροκρότημα των θεατών της κατάμεστης αίθουσας.

Στις 11 Οκτωβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρχίλοχος» παρουσίασε το έργο των Ξ. Καλογεροπούλου και Θ. Μοσχόπουλου «Ο Ελαφοβασιλάς» στην ανακαινισμένη αίθουσα των Λυκείων «Κώστας Τουλούπης» και φυσικά η παρουσία των ερασιτεχνών του θιάσου δεν υστέρησε σε τίποτα αφού το πάθος τους ήταν αρκετό για ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η απονομή του αναμνηστικού της συνάντησης που απονεμήθηκε στον κ. Νίκο Συνόδη από την Πρόεδρο της Ο.Ε.Θ.Α κ. Μαρία Βενέτη.

Ο κύκλος των παραστάσεων από πλευράς Πάρου στη γιορτή Πολιτισμού έκλεισε με την Θεατρική Ομάδα Νάουσας και το έργο του Νικολάου Λάσκαρη «Της τύχης τα μπερδέματα» που παρουσιάστηκε στο κινηματοθέατρο «Παλλάς» την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Σε μια εξίσου κατάμεστη αίθουσα οι ερασιτέχνες ηθοποιοί έδειξαν να απολαμβάνουν την παρουσία τους επί σκηνής με αποτέλεσμα να κερδίσουν τους θεατές από τα πρώτα λεπτά της παράστασης και να λάβουν τα εύσημα καταχειροκροτούμενοι στο τέλος.

Το parianostypos.gr βρέθηκε σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση και σας μετέφερε ήδη τις πρώτες εικόνες από την 25η συνάντηση των ερασιτεχνικών θιάσων (βλέπε εδώ), ενώ τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσει βίντεο από την 25η συνάντηση, όπως την τελετή έναρξης, αποσπάσματα παραστάσεων (και των παριανών ομάδων), την παρέλαση στους δρόμους της Ερμούπολης, συνεντεύξεις και πολλά ακόμα.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε εικόνες από τις παραστάσεις των παριανών ομάδων ενώ σε επόμενες αναρτήσεις ακολουθεί φωτορεπορτάζ από πολλές ακόμα θεατρικές παραστάσεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos