25η Συνάντηση Ε.Θ. Αιγαίου στη Σύρο – Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο (βίντεο)

05 Νοεμβρίου 2013 14:43

«...Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί

κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στο χώρο μας. Μόνος του ο καθένας είναι ανήμπορος. Μόνος του ο καθένας από σας τους πιο κοντινούς στην προσπάθειά μας, είναι ανήμπορος. Μαζί ίσως κάτι μπορέσουμε να κάνουμε. Το θέατρο, ως μορφή Τέχνης, δίνει τη δυνατότητα να συνδεθούμε, να συγκινηθούμε, ν' αγγίξουμε ο ένας τον άλλον, να νιώσουμε μαζί την αλήθεια. Να γιατί διαλέξαμε το θέατρο σα μορφή εκδήλωσης του ψυχικού μας κόσμου...»

Κάρολος Κουν

Σε συνέχεια του πρώτου βίντεο που ήταν αφιερωμένο στις παραστάσεις της 25ης Συνάντησης Ερασιτεχνικού θεάτρου Αιγαίου, σας παρουσιάζουμε το δεύτερο βίντεο που αφορά αποκλειστικά και μόνο αποσπάσματα από παραστάσεις στο πλαίσιο της δεκαήμερης συνάντησης στο νησί της Σύρου.

Είναι το τέταρτο συνολικά βίντεο που δημοσιεύουμε που αφορά την 25η συνάντηση ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα μας δημοσιεύοντας δύο ή τρία βίντεο ακόμα.

Πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τη ήδη δημοσιευμένα βίντεο, με χρονολογική σειρά, ενώ μετά την ολοκλήρωση της σειράς των βίντεο θα δημιουργεί ένα Play list με όλα τα βίντεο που αφορούν την 25η συνάντηση.

Πατήστε εδώ για το νέο βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos