Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (ΟΕΘΑ)

07 Απριλίου 2014 15:33

Η Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (ΟΕΘΑ) εκπροσωπώντας 38 θεατρικές ομάδες στο Αιγαίο, σε συνεργασία με το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου διοργάνωσε

 την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 στις 20.30 μ. μ. στην Αίθουσα Θεάτρου του Ο.Π.Κ.Χ. εορταστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2014, την οποία τίμησε με μια παράσταση, που παρουσιάσθηκε στη Σύρο στο πλαίσιο της 25ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλησσά Σύρου. Η εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος της ΟΕΘΑ κ. Μαρία Βενέτη, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Χιώτισσας συγγραφέα και σκηνοθέτιδας Τίνας Παπαδοπούλου, εμβληματικής φυσιογνωμίας του Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Αιγαίο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, αναγνώστηκε το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου 2014 και τιμήθηκαν το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου και οι θεατρικές ομάδες της Χίου, για την προσφορά τους στο Ερασιτεχνικό Θέατρο και τη στήριξη των στόχων της ΟΕΘΑ.

Ακολούθησε θεατρική παράσταση με το έργο «Αλίμονο στους νέους» των Αλ. Σακελάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλησσά Σύρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Δεσύπρη και σκηνικά κοστούμια Γιάννη Βέλλη. Η εκδήλωση ήταν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με την ευκαιρία αυτή, ως θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλησσά, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση.

Ήταν πραγματική τιμή για εμάς, η συμμετοχή μας στον εορτασμό, βάζοντας ένα λιθαράκι με το θεατρικό έργο «Αλίμονο στους νέους».

Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για την φιλοξενία στο όμορφο νησί της Χίου.

Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί, από τους φίλους ερασιτέχνες ηθοποιούς, από το θεατρόφιλο κοινό, από όλους ανεξάρτητα.

Ευχαριστούμε πολύ την Blue Star Ferries, τον κο Χαράλαμπο Κρητικό για τις φωτογραφίες και τον κο Αναδιώτη Μάρκο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos