Απολαμβάνοντας τη «Μουσική Πανσέληνο» στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Τήνου

04 Αυγούστου 2014 16:58

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) συμμετέχει και φέτος στον επιτυχημένο θεσμό του υπουργείου Πολιτισμού για την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, την Κυριακή

10 Αυγούστου 2014, ώρα 21:00, δίνεται, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το μουσικό ραντεβού υπό το φως της δημοφιλέστερης πανσελήνου της χρονιάς.

Το ντουέτο Anima, που δημιουργήθηκε το 2013 από την Anne Pujolas-Φωσκόλου (φλάουτο) και τη Μαργαρίτα Σαλταμανίκα (κιθάρα), θα παρουσιάσει ένα ευρύ ρεπερτόριο, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μουσική Πανσέληνος». Στο πρώτο μέρος του προγράμματος, θα ακουστούν έργα ξένων δημιουργών, από το μπαρόκ έως το σύγχρονο τάνγκο, ενώ στο δεύτερο, με τη συμμετοχή και της Δέσποινας Μαρκουίζου (τραγούδι), το κοινό θα βαδίσει σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια με «πυξίδα» αγαπημένα έντεχνα κομμάτια Ελλήνων συνθετών.

Μετά τη συναυλία, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό έως τα μεσάνυχτα, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν στον φιλόξενο περιβάλλοντα χώρο του το ολόγιομο φεγγάρι, αλλά και να περιηγηθούν την έκθεσή του.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01

Πληροφορίες: 22830 31290 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.piop.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos