16ο Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στη Φολέγανδρο

Το “Psarokokalo” Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους επέστρεψε για 16η χρονιά με μερικές από τις σπουδαιότερες ταινίες τους είδους από την παγκόσμια παραγωγή στη Φολέγανδρο.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν συνολικά 102 ταινίες μικρού μήκους (µυθοπλασίας, ντοκιµαντέρ και animation) από 42 χώρες, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν συμμετάσχει και διακριθεί σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, όπως των Καννών, του Λοκάρνο, του Σάντανς κ.ά., και προβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός και εκπρόσωπος του δήμου Φολέγανδρου, Μαργαρίτα Καλατζοπούλου τόνισε στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» πως το «Psarokokalo» είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς υπάρχει και το εθνικό αλλά και το διεθνές διαγωνιστικό κομμάτι.

«Έχουμε ξεκινήσει τις προβολές από τη Δευτέρα κάθε μέρα στις 21:00 και στις 23:00, η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και μέχρι τώρα ο κόσμος το έχει καλωσορίσει και το έχει στηρίξει αρκετά. Είναι ένα νέο εγχείρημα για το νησί και χαιρόμαστε πάρα πολύ, που το φιλοξενούμε εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos