PAREO Festival 2024: Ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική, τέχνη και ενέργεια στην Κίμωλο

27 Αυγούστου 2024 15:29

'Οραμα των διοργανωτών τη δημιουργία ενός Community που θέλει να γνωρίσει και να προωθήσει τα ελληνικά νησιά.

Η Κίμωλος είναι ο πρώτος σταθμός του ετήσιου island-hopping music & arts PAREO Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024.
Με όραμα των διοργανωτών τη δημιουργία ενός Community που θέλει να γνωρίσει και να προωθήσει τα ελληνικά νησιά ως πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σημεία συνάντησης και την αιγίδα του Δήμου Κιμώλου, το PAREO Festival 2024 δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ, αλλά ένα ταξίδι στην ελευθερία, τη δημιουργικότητα και τη σύνδεση με τη φύση και τις νησιώτικες παραδόσεις. Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται αξέχαστες στιγμές και εμπειρίες, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει:

-Μουσικές Σκηνές
Συναυλίες και DJ sets από ταλαντούχους νέους και παλιούς καλλιτέχνες

-Εκθέσεις Τέχνης
Εμπνευσμένες δημιουργίες καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών σε υπαίθριες εκθέσεις που θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένα σημεία του νησιού

-Δραστηριότητες στη Φύση
Πεζοπορίες σε ανεξερεύνητα σημεία του νησιού, βόλτες με καΐκι στα κρυσταλλένια νερά της
Κιμώλου και βουτιές σε κρυμμένες παραλίες

-Εργαστήρια
Εργαστήρια αρχιτεκτονικής, χοροθεραπείας, τέχνης και ευεξίας

-Meditation Classes
Συνεδρίες yoga, χορού ή pilates σε μαγευτικά σημεία της Κιμώλου

Οι συμμετέχοντες του φεστιβάλ μπορούν να επιλέξουν από διάφορα πακέτα εισιτηρίων και να
προσαρμόσουν την εμπειρία τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους – από το Morning & Sunset Yoga Combo Pass, το οποίο προσφέρει την απόλυτη εμπειρία yoga, μέχρι το Community Ticket το οποίο καλύπτει όλες τις δραστηριότητες του τετραημέρου.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PAREO Festival 2024, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.pareofestival.com και τα social media του PAREO Festival.

Επικοινωνία
Για ερωτήσεις και περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα
διοργάνωσης του PAREO Festival, μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο +30 6976939170.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos