Γιώργος Βάλαρης για Michele Morrone: «Συζητάμε για μια σειρά που θα γυριστεί στη Μύκονο και…»

Ο Γιώργος Βάλαρης για τον Μικέλε Μορόνε και την ταινία στην οποία θα πρωτσγωνιστήσει.

Ο Γιώργος Βάλαρης μίλησε στο Summer’s Cool και στον Ισίδωρο Φίκαρη για τους ηθοποιούς – influencers, τον Σπύρο Μπιμπίλα στη Βουλή, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στην επικείμενη συνεργασία έκπληξη με τον Μικέλε Μορόνε.

«Γνωριζόμαστε με τον Μικέλε Μορόνε πολλούς μήνες τώρα. Εγώ του έκλεισα το σπίτι και τα οργάνωσα όλα για να έρθει. Κάναμε παρέα, είναι αξιολάτρευτος. Συζητάμε για μία σειρά για πλατφόρμα μεγάλη σε δικό μου σενάριο, που θα γυριστεί την επόμενη χρονιά στην Ελλάδα και στη Μύκονο» είπε ο Γιώργος Βάλαρης και πρόσθεσε:

«Πρωταγωνιστής θα είναι ο Μικέλε στη συγκεκριμένη δουλειά, την έχει αποδεχτεί και του αρέσει. Είναι μία δύσκολη σειρά, πολύ απαιτητική από άποψη γυρισμάτων και κόσμου. Θα έχει πολλές ανατροπές, πολλά εφέ κι είναι μαζί κι action. Δεν θα είναι μόνο έρωτας. Σίγουρα θα είναι η ακριβότερη σειρά από άποψη budget.»

«Δεν έχει να κάνει με σνομπισό, δεν του αρέσουν οι κάμερες. Έβγαλε πολλές φωτογραφίες με γυναίκες που έκαναν σαν τρελές να βγούνε» κατέληξε ο Γιώργος Βάλαρης.

zappit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos