Στη Σύρο ο διακεκριμένος Αμερικανός δημοσιογράφος, συντάκτης και συγγραφέας με εξειδίκευση στη γαστρονομία κ. Joey Skladany

16 Σεπτεμβρίου 2024 12:59

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και ιδιαίτερα το Τμήμα Τουρισμού συνεχίζοντας την προσπάθεια για προώθηση, ανάδειξη και καθιέρωση της Σύρου ως τουριστικό προορισμό στις προτιμήσεις των διεθνών αγορών, φιλοξένησε στο νησί μας από τις 11-13 Σεπτεμβρίου 2024 τον διακεκριμένο Αμερικανό δημοσιογράφο, συντάκτη και συγγραφέα με εξειδίκευση στη γαστρονομία κ. Joey Skladany.
O κ. Joey Skladany εξειδικεύεται στην ταξιδιωτική αρθρογραφία και συγγραφή με κύριο θέμα το φαγητό και τον οίνο. Γράφει μηνιαίως στους ακόλουθους ιστότοπους:
• Today.com : ιστότοπος του μεγάλου αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC The Today Show, όπου ο κ.Skladany έχει μια στήλη φαγητού, με απήχηση με εκτιμώμενο μηνιαίο μοναδικό αριθμό επισκεπτών (UVM) περίπου 60 εκατομμύρια.
• AskMen: κορυφαίος ιστότοπος για τον τρόπο ζωής των ανδρών, όπου ο κ. Skladany γράφει έναν οδηγό για την Ελλάδα. Το AskMen έχει αναγνωστικό κοινό, με UVM περίπου 8 εκατομμύρια.
Ο κ. Skladany ξεναγήθηκε στο νησί μας και επισκέφτηκε τα κυριότερα αξιοθέατα της Ερμούπολης και την Αγορά της οδού Χίου. Πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία παραδοσιακών γλυκών και σπιτικού παγωτού, καθώς και παρακολούθηση παρασκευής λουκουμιού και προετοιμασίας παγωτού και λούζας. Έγινε ξενάγηση στο Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας και ακολούθησε οινογνωσία σε τοπικά οινοποιεία και αποστακτήριο του νησιού μας. Δεν έλειψαν οι εξορμήσεις στις εξοχές της Σύρου και η βόλτα στην Απάνω Μεριά.
Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και η Αντιδήμαρχος κα Χρηστιάννα Πάπιτση ευχαριστούν θερμά, το ξενοδοχείο “Nissaki Hotel & Nos Suites” για την δωρεάν διαμονή του K. Joey Skladany, τα εστιατόρια «Avant Garden» και «Aristide» για την προσφορά των γευμάτων δείπνου, τα οινοποιεία «Ουσύρα» και «Χατζάκη», το αποστακτήριο «Μακρυωνίτης» για την ξενάγηση στον χώρο τους και την προσφορά οινογνωσίας. Επίσης, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους τοπικούς παραγωγούς, επαγγελματίες και εργαστήρια, Λουκούμια «Συκουτρή», Ζαχαροπλαστείο «Αθυμαρίτη», Gelateria «Django» και κρεοπωλείο «Ρουσσουνέλος», καθώς και στην κα Αγγελική Ευριπιώτη για τη διάθεση ενός οχήματος αντίκας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Hermoupolis Heritage για την υποδοχή και φιλοξενία του δημοσιογράφου στους χώρους του Μουσείου Κλωστοϋφαντουργίας και στο νησί μας, καθώς και για την διάθεση των οχημάτων αντικών που προσεφέρθησαν για τις εκδρομές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η επίσκεψη δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί με τέτοια επιτυχία, εάν δεν προϋπήρχε η έμπρακτη στήριξη, η προσφορά και οι ευγενικές χορηγίες όλων των επαγγελματιών και ιδιωτών που συμμετείχαν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos