Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 - Psts.gr

Συζήτηση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο του Θέματος: «Αποκρατικοποιήσεις λιμένων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - Έκφραση Θέσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ιερά Πανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πραγματοποιήθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερού Προσκυνήματος Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 16:16

Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΔΕΠΑΠ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 της 25027/9-4-84 Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, σας προσκαλούμε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικό πρόγραμμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 303,5 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε στο τέλος Ιουνίου το χρέος της κεντρικής διοίκησης, από τα 280,2 δισ. ευρώ που ήταν στις 31 Μαρτίου 2012, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η διεύθυνση Δημοσίου Χρέους του υπουργείου Οικονομικών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το parianostypos.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Swiss Home σας προσφέρουν τρείς (3) διανυκτερεύσεις για δύο άτομα με πρωϊνό στην πανέμορφη Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos