×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013 - Psts.gr

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το πρώτο του τραγούδι Φύγε από μπροστά μου ,Γιάννης Σολάρης και Αλέξανδρος Μήτσης έρχονται με νέο τραγούδι, με τίτλο Ας την ξεχάσουμε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την συμμετοχή 25 ομάδων ολοκληρώθηκε το 14ο Τουρνουά Beach Volley με διοργανωτή τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου και υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου στην παραλία των Λιβαδιών από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου 2013.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στις 12 Αυγούστου 2013 από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος αγνώστων δραστών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι το τρίτο περιστατικό που δημοσιεύει το parianostypos.gr το τελευταίο δεκαπενθήμερο, και για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, βάρδια του ΕΚΑΒ δεν υπήρχε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τήνου για ύπαρξη κινδυνεύοντος 3χρονου κοριτσιού, το οποίο παρασυρόταν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εναν νέο κύκλο αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης προκαλεί η συζήτηση για το ενδεχόμενο άρσης της αναστολής των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Νεάντερταλ μόνο αντιγραφείς των ανθρώπων δεν ήσαν, αφού δημιούργησαν τα αρχαιότερα γνωστά εξειδικευμένα εργαλεία από οστά στην Ευρώπη, σύμφωνα με μια νέα ανακάλυψη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε εξέλιξη, πολλά έργα υποδομής στο νησί, αναφέρει ο δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 - 2014». Ο αριθμός των ωφελουμένων από το νέο πρόγραμμα ανέρχεται στις 110.000 άτομα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αποστολή ειδοποιητηρίων σε οφειλέτες του Δημοσίου προχωρούν υπουργείο Οικονομικών και διοικήσεις ασφαλιστικών ταμείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos