×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 - Psts.gr

Συνεδρίασε υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη η εκτελεστική επιτροπή της Περιφέρειας με θέμα την κατανομή εσόδων έτους 2014 ανά κατηγορία και σύνταξη του προϋπολογισμού του 2014.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 17:56

Νοικοκύρεμα στα ακίνητα του Ε.Τ.Ε.Α

Άμεση εξοικονόμηση πάνω από 500.000 ευρώ ετησίως στις δαπάνες (ενοίκια, λειτουργικά κόστη κτλ) πραγματοποιείται στο Ενιαίο Ταμείο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ύστερα από κοινή επιχείρηση του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και του Λιμεναρχείου Μυκόνου, συνελήφθησαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 12:42

Διακομιδή 37χρονου από Σίκινο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημεία συνέντευξης του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην χθεσινή εκπομπή του δημοσιογράφου Νεκτάριου Νώτη στον Ρ/Σ «ΑΘΗΝΑ 9.84»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H κορεατική εταιρεία θα ανακοινώσει το Galaxy Gear στο Βερολίνο, δύο ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης IFA.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χάρη Θεοχάρη μπαίνει οριστικό λουκέτο σε 16 εφορίες νησιών. Όσον αφορά τιςς Κυκλάδες λουκέτο μπαίνει στις 2 Σεπτεμβρίου στις ΔΟΥ Μήλου, Κέας και στις 9 Σεπτεμβρίου στις ΔΟΥ  Άνδρου και Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 11:10

Νέο «μπλακ άουτ» στη Σαντορίνη

Χωρίς ρεύμα έμεινε και πάλι το νησί της Σαντορίνης την Τετάρτη, λίγες ημέρες μετά την αποκατάσταση της βλάβης που βύθισε στο σκοτάδι το «στολίδι» του ελληνικού τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

11.269 οι εκκρεμείς αιτήσεις – 1,041 δισ. δεν είχαν αποπληρωθεί μέχρι τις 16 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos