Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Σας προσκαλώ να προσέλθετε στη 1η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22η του μηνός Ιανουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:30 μ. μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΘΕΜΑ 1ο : Απόφαση για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της 4ης Φεβρουαρίου 2016 με κλείσιμο των επιχειρήσεων. – Ενημέρωση ασφαλιστικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Πολιτιστικός Συλλογος Αγκαιριάς, την Κυριακη 24 Ιανουαρίου και ώρα 6 μμ. στο Πολιτιστικό κέντρο Αγκαιριάς, διοργανώνει συζήτηση με θέμα "Η σημερινή κατάσταση και οι ανθρώπινες σχέσεις". Ομιλητής ο εκπαιδευτικός κος Χρήστος Γεωργούσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές προσπάθειες για την αποκατάσταση και ανάδειξη μεγάλου μέρους του δικτύου λιθόστρωτων δρόμων και μονοπατιών του νησιού μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πίτα της έκοψε την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στην έδρα της στη Σύρο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου και του Καθολικού Επισκόπου Σύρου πατέρα Πέτρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξασφάλισε μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, 2 εκ. ευρώ για τις σχολικές μονάδες των Κυκλάδων και 2 εκ. ευρώ για τις σχολικές μονάδες της Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιδρύματος Στυλιανού Πρόκου στην Απολλωνία
και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. στο Μουσικό Εργαστήρι Σίφνου «Φραγκίσκη Ψαχαροπούλου – Καρόρη» στο Κάτω Πετάλι, στο πλαίσιο του επιμορφωτικού προγράμματος «Μουσική για όλους»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 12-1-2016 στην Αίθουσα Τέχνης του Αγίου Αθανασίου στη Νάουσα, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής κι Αντιπροσώπων στην Ο.ΣΥ.ΓΥ., του συλλόγου γυναικών Νάουσας, για τη διετία 2016-2017, το νέο Δ.Σ. που προέκυψε, συγκροτήθηκε σε σώμα την Τετάρτη 13-1-2016 ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδοξους επιστήμονες σε δράση βρίσκει κανείς καθημερινά στο νέο Εργαστήριο Τεχνολογίας UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου, το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2014.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos