Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Οι ημικρανίες είναι από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους, ιδιαίτερα αν αυτή διακατέχεται από έντονο στρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ντέρμπι της Νάπολι με τη Ρόμα, ένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ και ένα της Α' Ολλανδίας θα μας απασχολήσουν σήμερα στοιχηματικά. Από το «μενού» δε λείπει φυσικά το μπάσκετ, με μία ενδιαφέρουσα επιλογή να προκύπτει από το παιχνίδι της ΑΕΚ με το Λαύριο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 14-10-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 25χρονη υπήκοος Γαλλίας γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Φώτο αρχείου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 14-10-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου ότι το πρωί της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης αφαίρεσε από κατοικία χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά 10% ακριβότερα από την περυσινή τιμή έναρξης και κατά πολύ πάνω από τις χαμηλές τιμές του πρώτου τριμήνου του έτους θα προμηθεύονται από σήμερα το πετρέλαιο θέρμανσης οι καταναλωτές. Η διάθεση του προϊόντος θα ξεκινήσει στην τιμή των 93-94 λεπτών το λίτρο, έναντι 85 λεπτών το λίτρο πέρυσι στις 15 Οκτωβρίου και 75 λεπτών το λίτρο στο τέλος της περσινής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βρισκόμαστε σε μια φάση όπου τα πράγματα είναι διαχειρίσιμα. Σε αυτή τη φάση δεν βρεθήκαμε τυχαία. Βρεθήκαμε γιατί ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και γιατί εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ενεπλάκη ενεργά, με όλα τα λάθη που έχουμε κάνει, στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Samsung αναγκάστηκε να κάνει τη χειρότερη ανάκληση προϊόντων στην ιστορία της και σταμάτησε τις πωλήσεις του Galaxy Note 7 για δεύτερη φορά. Κάτι που μπορεί να της κοστίσει ακόμη και 17 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Reuters.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκπρόσωποι από σχεδόν 200 χώρες που συναντήθηκαν στο Κιγκάλι κατέληξαν σε μια παγκόσμια συμφωνία για τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου που χρησιμοποιούνται σε ψυγεία και κλιματιστικά μηχανήματα, ανακοίνωσε σήμερα το πρωί υπουργός της Ρουάντα εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, μια συμφωνία-ορόσημο για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εκμυστηρεύσεις του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ έξι μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές κλυδωνίζουν την χώρα κι επισκίασαν την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των υποψηφίων των προκριματικών εκλογών της παράταξης της Δεξιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos