Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Μια Αφγανή, η οποία έγινε διάσημη όταν η φωτογραφία της έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό National Geographic το 1984, συνελήφθη στο Πακιστάν γιατί είχε στην κατοχή της πλαστά πακιστανικά έγγραφα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο ελληνικός λαός ύψωσε τα στήθη του στις αιτιάσεις της Ιταλίας λέγοντας <ΟΧΙ> στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μας χωρίζουν κάτι λιγότερο από δύο μήνες για τα φετινά Χριστούγεννα και τις εκδηλώσεις τους στην Πάρο και η Μάρπησσα έχει ήδη αρχίζει να προετοιμάζεται! Καθόλου περίεργο καθώς κάθε χρόνο οι γιορτινές εκδηλώσεις στο όμορφο χωριό, διακρίνονται για την άρτια οργάνωσή τους, τη μεγάλη συμμετοχή και τη γνήσια ζεστασιά τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ας το παραδεχτούμε: όλων μας τα πόδια μυρίζουν. Δεν χρειάζεται να ντρέπεστε, είναι ένα γεγονός της ζωής!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

" Εορτάζοντας την επέτειο της εποποιίας του ’40, αποτίουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους νεκρούς ήρωες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία στοιχειοθετείται η αντισυνταγματικότητα του ‘’νόμου Παππά’’ αποτελεί αδιάσειστο τεκμήριο ότι η δικαιοσύνη και η δημοκρατία είναι έννοιες αδιάρρηκτα συνυφασμένες με την ιστορία της Ελλάδας· ασύμβατες ωστόσο με τους μικροκομματισμούς της παραπαίουσας ‘’κυβέρνησης’’ της Αριστεράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νησί της Πάτμου επέλεξε φέτος η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να διοργανώσει το 6ο Περιφερειακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νοτίου Αιγαίου , το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, στο Δημοτικό Γήπεδο "Εμμ. Στράτας", και ώρα 16.00, με τη συμμετοχή των ομάδων Ρόδου, Λέρου, Καλύμνου, Καρπάθου, Πάτμου, Σύρου, Νάξου και Τήνου,

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαίρομαι ειλικρινά που η απάντηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας επιβεβαιώνει το περιεχόμενο του δελτίου τύπου του γραφείου μου, σχετικά με την έλλειψη πτητικών μέσων στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε προχθές το νησί της Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής, με χαρά και μεγάλη συγκίνηση καλεί τις Αρχές του τόπου μας και τον ευσεβή λαό της Πάρου και Αντιπάρου να υποδεχθεί με μεγαλοπρέπεια και τιμές την Παναγία μας την Εκατονταπυλιανή η οποία καταφθάνει στον λιμένα της Πάρου από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς την Κυριακή 30 Οκτωβρίου ε.ε. και περί ώρα 11:40 π.μ. περίπου όπου και θα τελεστεί δέησις και εν συνεχεία να την συνοδεύσουμε στον Οίκο της όπου θα τελεστεί Ιερά Παράκλησις έμπροσθεν της Αγίας Εικόνος της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 26-10-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31 και 32 ετών γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos