Η δικαιοσύνη και η δημοκρατία είναι έννοιες αδιάρρηκτα συνυφασμένες με την ιστορία της Ελλάδας

27 Οκτωβρίου 2016 15:24

H απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία στοιχειοθετείται η αντισυνταγματικότητα του ‘’νόμου Παππά’’ αποτελεί αδιάσειστο τεκμήριο ότι η δικαιοσύνη και η δημοκρατία είναι έννοιες αδιάρρηκτα συνυφασμένες με την ιστορία της Ελλάδας· ασύμβατες ωστόσο με τους μικροκομματισμούς της παραπαίουσας ‘’κυβέρνησης’’ της Αριστεράς.


Η προσπάθεια έλεγχου του τηλεοπτικού τοπίου και συλλήβδην της ελευθεροστομίας των Μ.Μ.Ε καταδεικνύει το σκοτεινό πρόσωπο της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, που αδυνατεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και αγνοεί τις συνειδήσεις των Ελλήνων. Η προσπάθεια αμφισβήτησης των αποφάσεων της δικαιοσύνης συνιστά κατάφορη υπονόμευση του θεσμικού της κύρους και αμαυρώνει την πολιτειακή οντότητα του σύγχρονου κράτους δικαίου.

Δυστυχώς οι ενέργειες αυτές όχι μόνο δεν συνιστούν εξαίρεση αλλά καταρρίπτουν στο μέγιστο το προσωπείο του ‘’ηθικού πλεονεκτήματος’’ της αριστεράς. Οι διθυραμβικές δηλώσεις και η εκκολαπτόμενη αλαζονεία μίας εξουσίας που δεν υπολογίζει τίποτα επιβεβαιώνουν την πολιτική εκτροπή και την ηθική κατάπτωση της κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Είναι προφανές πλέον πως όταν μιλούν για ‘’πόλεμο’’ αναφέρονται στο χάσμα μεταξύ της Ελλάδας, των νόμων και των αξιών και στην αυταπάτη μίας δικής τους Ελλάδας, της δυσπιστίας, της ανομίας και του διχασμού.

Είναι πλέον σαφές πως στο όνομα του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και της πολιτικής του αντικατοπτρίζεται η αμφισβήτηση της αριστείας, η απαξίωση της δικαιοσύνης και ο κατακερματισμός κάθε ελπίδας. Όλα όσα δεν μας αξίζουν και μας κρατούν πίσω.

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
Πάρος 27 Οκτωβρίου 2016

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos