Δευτέρα, 09 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Την 08-05-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δύο υπήκοοι Αλβανίας 29 και 31 ετών, γιατί απασχολούνταν-εργαζόταν παράνομα στη χώρα, εκτελώντας οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού. Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίσθηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Απειλές από υβριστές, από εκείνους που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο προσβολής και σπίλωσης του Ροδιακού λαού και των θεσμικών του εκπροσώπων, δεν πρόκειται να δεχτώ»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 13η Μαΐου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα έτρεμε η γη έξω από τη Βουλή, αν το νομοσχέδιό μας ήταν 'νόμος λαιμητόμος', δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφερόμενος στις αντιδράσεις της κοινής γνώμης στην ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε 15 προσαγωγές προχώρησε, συνολικά, η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χθες στην πλατεία Συντάγματος και στα Εξάρχεια, εκ των οποίων οι 14 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωτοποριακή διεθνής επιστημονική έρευνα με στοιχεία από μια δωρεάν εφαρμογή «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τεκτονικές διαστάσεις τείνει να προσλάβει το ρήγμα που χωρίζει το κομματικό κατεστημένο με την εκλογική βάση των Ρεπουμπλικανών, καθώς σειρά κορυφαίων στελεχών και ιστορικών ηγετών του κόμματος του Αβραάμ Λίνκολν αμφισβητεί ανοιχτά τον καθαρό νικητή των προκριματικών εκλογών για το προεδρικό χρίσμα, Ντόναλντ Τραμπ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ποσοστό 42% οι Βρετανοί υποστηρίζουν την παραμονή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos