Κυριακή, 03 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Πρόγραμμα καταγραφής διάγνωσης και αντιμετώπισης μαθησιακών δυσκολιών για τα παιδιά του δημοτικού στην άγονη γραμμή, θα εφαρμόσουν από τη νέα σχολική χρονιά οι ιατρικές κινητές μονάδες δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), σε συνεργασία με την Παιδοψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων στα νησιά η Κυβέρνηση κάνει πιο δύσκολη την ζωή των πολιτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από πρόσκληση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, για παρουσία της ΕΟΔ Κυκλάδων στο Παιδικό Τρίαθλο που διοργάνωσε την Κυριακή 3-7-2016, 6 μέλη της ομάδας έδωσαν το παρόν φροντίζοντας για την ασφάλεια των μικρών αθλητών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι, την Δευτέρα 4-7-2016 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εκδόθηκε την Κυριακή 3-7-2016, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με την υπ.αριθμ. 230/16-06-206 απόφασή της, ενέκρινε την ένταξη του «Πλοηγού Αντιπάρου», στη δύναμη σωματείων μελών της .

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την 01-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 41χρονος ημεδαπός γιατί διέθετε γιατί διέθετε προς πώληση, μέσα σε εμπορικό κατάστημα που λειτουργούσε, διάφορα προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνωστού εμπορικού οίκου. Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος παρουσιάστηκε στα νησιά Σίκινο και Φολέγανδρο κατόπιν βλάβης του υποβρύχιου καλωδίου μεταξύ των νησιών Ίου και Σικίνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρεία σύσκεψη φορέων για τον συντονισμό της κοινής δράσης και την κατάρτιση της τελικής πρότασης υποψηφιότητας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταργείται το υποθηκοφυλακείο Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos