Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι, τη Κυριακή 31-7-2016 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εκδόθηκε το Σάββατο 30-7-2016 ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πανηγυρικό κλίμα εγκαινιάστηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής 29/7, ο νέος κρατικός αερολιμένας Πάρου παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα, του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη, υπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών, πρώην Δημάρχων, του Δημάρχου Πάρου κ. Μ. Κωβαίου, του Επάρχου κ. Κ.Μπιζά, εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 28-07-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 39χρονη υπήκοος Βουλγαρίας γιατί αφαίρεσε από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος χρήματα και τιμαλφή, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα χρόνια περνούν, τα τραγούδια μένουν. Κάποια τραγούδια όμως μένουν και εκτός προγράμματος. Αυτά τα τραγούδια θέλει να μας παρουσιάσει ο Γιάννης Κότσιρας, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ο οποίος συνελήφθη και κρατούνταν επί 3,5 ώρες στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς -στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook- ανήρτησε σχόλια για την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο επίκεντρο της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό η άμεση δημοπράτηση της επέκτασης του αεροδρομίου της Σύρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 05 Αυγούστου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, καθώς σύμφωνα και με την υπ’ αριθμό 139/2014 απόφαση, συνεδρίασης 12ης /10-10-2014 του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, περί μεταβίβασης στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου της αρμοδιότητας «Γνωμοδότηση για έγκριση Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων», για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κτηνοτρόφους και τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες του νησιού μας ότι, κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κυκλάδων, το Δημοτικό Σφαγείο Σίφνου θα λειτουργήσει την ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τα διπλά στην πράξη εγκαίνια του νέου αεροδρομίου, για τα οποία φέρνουν ευθύνη και τοπικοί παράγοντες, ξέσπασε μεγάλος εθνικής εμβέλειας δικομματικός καυγάς. Είναι η πάγια τακτική των δύο νέων «μονομάχων» της πολιτικής μας ζωής να κρύβουν έτσι, την επί της ουσίας συμφωνία τους και τη βαθιά τους προσήλωση στην αντιλαϊκή πολιτική με την οποία «εκτελούν» καθημερινά τον ελληνικό λαό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos