Γιάννης Κότσιρας: στη Σίφνο (Ε.Α.Κ.Ν.) την 1η Αυγούστου!!!

30 Ιουλίου 2016 13:46

Τα χρόνια περνούν, τα τραγούδια μένουν. Κάποια τραγούδια όμως μένουν και εκτός προγράμματος. Αυτά τα τραγούδια θέλει να μας παρουσιάσει ο Γιάννης Κότσιρας, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Όλα τα αγαπημένα τραγούδια, που συχνά σιγοτραγουδάμε, αλλά σπάνια ακούμε στα προγράμματά του, συγκεντρωμένα σε μια δίωρη καλοκαιρινή συναυλία.

Αγαπημένες μπαλάντες, όπως το «Σ' ερωτεύομαι» ή το «Πως θα πεθάνω εγώ για σένα», αλλά και πολλά άλλα, βρίσκουν τη θέση τους ανάμεσα σε γνωστά τραγούδια του, παλιά και καινούρια, από το ήδη αγαπημένο «Μουσικό Κουτί», ως το ολοκαίνουριο «Κάθε Φορά», σε ένα φροντισμένο πρόγραμμα επικεντρωμένο στην ανθρώπινη σχέση και την ηρεμία που εκπέμπουν από μόνα τους τα τραγούδια, χωρίς εντάσεις.

Τρεις σπουδαίοι μουσικοί συμπρωταγωνιστούν μαζί του επί σκηνής:
Ο Άκης Κατσουπάκης στο πιάνο που έχει αναλάβει και την ευθύνη των ενορχηστρώσεων, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των νυκτών εγχόρδων από το μπουζούκι μέχρι το μαντολίνο, ο Κώστας Μιχαλός επεκτείνει τις ηχητικές δυνατότητες της κιθάρας και ο Άκης Γαβαλάς στα κρουστά.

Τιμές εισιτηρίων:
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 8€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10€
ΤΑΜΕΙΟ: 14€
Εισιτήρια προπωλούνται:
Περίπτερα Καμαρών - Απολλωνίας - Αρτεμώνα
Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου
Πληροφορίες: 6947610783 - 6972881888
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos