Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Πάρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν. Νάξου 64, 61χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων ΕΚΟ ΣΓΑΡΔΕΛΗΣ είναι κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πέρα από το χαμόγελό της και το γέλιο της που δεν κρύβεται πλέον, έχω την αίσθηση ότι το παιδί με αυτή την αλλαγή προσπαθεί πιο πολύ», δήλωσε η μητέρα της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια θαλάσσια περιπέτεια με αίσιο ευτυχώς τέλος, έζησε γκρουπ Γάλλων τουριστών στη Νάουσα της Πάρου, την Τρίτη το μεσημέρι 18 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παλιό εμβληματικό κτήριο, στην είσοδο του οικισμού της Νάουσας, το οποίο λειτούργησε κατά τις προηγούμενες δεκαετίες ως ξενώνας του Ε.Ο.Τ. ( Κοινοτικός Ξενώνας Νάουσας Πάρου) φαίνεται προσεχώς να αλλάζει όψη και χρήση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου για τη συγγραφή του βιβλίου για την πατάτα τίμησε η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Νάξου, απονέμοντας ειδικό βραβείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Φεστιβάλ Πατάτας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα έχει καταγραφεί η πορεία καταστροφής καταστημάτων των κουκουλοφόρων χθες το βράδυ στην οδό Ερμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-07-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, 23χρονος υπήκοος Αυστραλίας, ο οποίος αφαίρεσε τετράτροχο μοτοποδήλατο και το οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν (10) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos