Είχαν Άγιο! Ναυτική περιπέτεια για γκρουπ τουριστών στη Νάουσα Πάρου…

18 Ιουλίου 2017 18:23

Μια θαλάσσια περιπέτεια με αίσιο ευτυχώς τέλος, έζησε γκρουπ Γάλλων τουριστών στη Νάουσα της Πάρου, την Τρίτη το μεσημέρι 18 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα στην περιοχή του μικρού μώλου, στην παραλία του Μοναστηριού του Αγίου Ιωάννη του Δέτη, μια ομάδα  τουριστών επιβιβάστηκε σε μικρή λέμβο προκειμένου στη συνέχεια να επιβιβαστεί σε τουριστικό σκάφος που βρισκόταν αρόδου και πραγματοποιούσε προγραμματισμένη θαλάσσια εκδρομή στην περιοχή.
Οι δεκάδες τουρίστες, οι οποίοι και διαμένουν σε camping στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας, και αποτελούσαν το γκρουπ των τουριστών, χρησιμοποίησαν την βοηθητική λέμβο λόγω αδυναμίας προσέγγισης του τουριστικού σκάφους στο μικρό μώλο που υπάρχει στην περιοχή.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, η μικρή λέμβος αναποδογύρισε εν πλω και οι Γάλλοι τουρίστες βρέθηκαν στο νερό χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κίνδυνος για τη ζωή και την υγεία τους.
Οι τουρίστες συνέχισαν μετά το αίσιο τέλος της μικρής περιπέτειάς τους την προγραμματισμένη εκδρομή τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos