Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Είναι τόσο απλό ορισμένες φορές να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή αν γνωρίζουμε το πώς να προσφέρουμε έγκαιρα τις Πρώτες Βοήθειες στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα απάτης έπεσε στο Instagram η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, έχει φτιαχτεί ένα ψεύτικο προφίλ, στο οποίο χρεώνουν τους followers.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης: 45χρονου από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου και 82χρονης από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν.Ν. 57, 55χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου Β΄, παρουσία του Πανοσιολογιοτάτου Πατέρα Αντώνιου Βουτσίνου, που εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Επίσκοπο Καθολικών Πέτρο που απουσίαζε εκτός Σύρου,
τελέσθηκε αγιασμός κατά τη χθεσινή τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην αίθουσα συνεδριάσεων του φορέα, όπου παρουσιάσθηκε μεταξύ άλλων θεμάτων, το νέο μοντέλο διοικητικής λειτουργίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Κυκλαδίτικα κρασιά ξεχώρισαν στον Γερμανικό Διαγωνισμό Mudus Vini αποσπώντας χρυσά και ασημένια μετάλλια ποιότητας τα οποία τα κατατάσσουν στις κορυφαίες θέσεις της διεθνούς οινοπαραγωγής. Τα κρασιά από τις Κυκλάδες που τιμήθηκαν με χρυσά μετάλλια είναι τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν ένα παλιό παριανό παιχνίδι, ήταν μια κατασκευή ομοιωμάτων καραβιών από τενεκέ που έθρεψε τη φαντασία των μικρών παριανών του παρελθόντος και έδωσε διέξοδο στη δημιουργικότητά τους....

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επί ευκαιρία του Final 4 του κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών που διεξάγεται 2 έως 3 Μαρτίου 2018 στο νησί της Σαντορίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γεώργιος Λεονταρίτης, δήλωσε:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tα τροχαία ατυχήματα δεν τελειώνουν στην Λαμία τις τελευταίες ώρες. Ένα ακόμη και... περίεργο θα μπορούσες να το πεις συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ξηριώτισσα και ποιο συγκεκριμένα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθηνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών - Πρώτη προτεραιότητα το ασφαλές και λειτουργικό σχολικό περιβάλλον.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos