Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

 Πανηγύρι σφύζουσας ζωής στην Αυγουστιάτικη Πάρο τα πλοία που φθάνουν στο λιμάνι της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κωμική περσόνα που έχει δημιουργήσει τον καθιστά ως μια από τις πιο ιδιαίτερες και δημοφιλείς φιγούρες στον κόσμο του ελληνικού θεάματος των τελευταίων χρόνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για διάλογο με όρους κοινωνικής αλληλεγγύης και εθνικού συμφέροντος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί και αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα όστρακα (ή αλλιώς οστρακοειδή) είναι ο αλιευτικός και διατροφικός όρος που περιγράφει τα υδρόβια ζώα με σκληρό κέλυφος που καταναλώνονται ως τρόφιμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τζέρεμι Μικς έγινε διάσημος μετά τη σύλληψή του και πρόσφατα απέκτησε παιδί με την κόρη του δισεκατομμυριούχου Φίλιπ Γκριν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητά από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη διερεύνηση και τυχόν ποινικών ευθυνών - Δεν γίνεται το νησί που προσφέρει τα μέγιστα στην ελληνική οικονομία να έχει μόλις 40 αστυνομικούς λέει ο κ. Κουκάς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ στην έδρα της Μπενφίκα (1-1), απόψε έρχεται η σειρά της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα τάνκερ ελληνικών συμφερόντων με σημαία Παναμά αγνοείται εδώ και μία εβδομάδα κοντά στη θαλάσσια περιοχή της Γκαμπόν, ανακοίνωσαν σήμερα Τρίτη 21 Αυγούστου στρατιωτικές πηγές στην Κεντρική Αφρική και μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο AFP.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 24, 25 και 26 Αυγούστου διοργανώνεται, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κορησσίας το Τριήμερο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων Κέας, το πιο «μυρωδάτο» φεστιβάλ του καλοκαιριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos