Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Οι βουλευτές της Βρετανίας υπερψήφισαν την τροπολογία Λέτγουιν με 322 ψήφους υπέρ και 306 κατά, στηρίζοντας έτσι ακόμη μία καθυστέρηση στο Brexit.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι Θεατρικές Σκηνές υπογράφουν ακόμα μια μεγάλη επιτυχία και ο θεατρικός παραγωγός Γιάννης Κεντ, είναι σίγουρος για την επιτυχία της παράστασης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Είναι από τα πιο νόστιμα φθινοπωρινά φρούτα και τώρα έχουμε δυο ακόμη πολύ σοβαρούς λόγους να τα καταναλώνουμε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, τα οποία -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τύχη σώθηκε η 18χρονη στην Κρήτη που πάλευε με τα κύματα για 12 ώρες, καθώς την εντόπισαν ψαράδες, που της έσωσαν τη ζωή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα, η επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της ΚΟ της Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, προς το Υπουργείο Υγείας για τα μεγάλα προβλήματα και τους σοβαρούς κίνδυνους που ανακύπτουν από την έλλειψη προσωπικού των πληρωμάτων Ασθενοφόρου και των διασωστών στο ΕΚΑΒ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λίνδου, πρωινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή Λίνδου, πλησίον απόκρημνης και βραχώδους ακτής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα παιδιά ηλικίας 8-18 ετών να δαπανούν κατά μέσο όρο 44,5 ώρες την εβδομάδα μπροστά από οθόνες, οι γονείς ανησυχούν όλο και περισσότερο, ότι ο χρόνος μπροστά σε μια οθόνη, και ειδικά στο διαδίκτυο, εγκυμονεί κινδύνους για την ψυχική (και όχι μόνο) υγεία των παιδιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η περιφερειακή αρχή έχει τεράστιες ευθύνες καθώς ο χειμώνας που έρχεται βρίσκει ακαθάριστα ρέματα στα νησιά από κλαδιά και φερτά υλικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου συστήνοντάς μας το χαμένο άγαλμα της Αθηνάς Παρθένου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos