Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Η νέα υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων myergani.gov.gr τέθηκε σήμερα σε πιλοτική λειτουργία και αποτελεί το πρώτο βήμα για την υλοποίηση της ψηφιακής κάρτας εργασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι σαμιώτικοι «κατάδες», είναι γνωστοί και ως «κουραμπιέδες της Σάμου» καθώς πασπαλίζονται με ζάχαρη άχνη μετά το ψήσιμο. Στην πραγματικότητα, είναι ένα αρκετά διαφορετικό γλυκό, μυρωδάτο κι ελαφρύ.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Για την ιστορική νίκη της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με την επαναφορά των μειωμένων συντελεστώ Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου, μίλησε στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών περιοχών της Βουλής ο Βουλευτής Κυκλάδων της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνει το ειδικό εορταστικό πρόγραμμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Έχει αδυναμίες στα δεδομένα και στον τρόπο που εξηγούνται», είπε η Γκάγκα για την έκθεση των Τσιόδρα - Λύτρα - «Είναι σαφές πως η Όμικρον επαναμολύνει όσους νόσησαν προηγουμένως» είπε η Παπαευαγγέλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονοι εσωκομματικοί τριγμοί προκλήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αναφορές που έκανε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στη μέσα Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, αφού εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στο θύμα του κ. Παναγιωτόπουλου, κατέθεσαν και αγωγή εναντίον του, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία του βουλευτή στην Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά ο χάρτης των μολύνσεων του τελευταίου 24ώρου σε όλη τη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.696, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos