Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα - Πού καταγράφεται αυξητική τάση παρά το lockdown

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουμε εξετάσει και στο παρελθόν τους βασικούς λόγους που μας κάνουν να ξοδεύουμε περισσότερα στο σουπερμάρκετ. Ας δούμε τώρα και 10 λάθη που κάνουμε σχεδόν όλοι και αν τα αποφύγουμε, θα γλιτώσουμε αρκετά από τις αγορές στο σουπερμάρκετ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεννήθηκε στον Βόλο το 1928 και σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέους αυστηρότερους περιορισμούς υιοθετεί το Πεκίνο καθώς εντείνεται η ανησυχία ότι τα μαζικά ταξίδια λόγω γιορτών στην Κίνα θα μπορούσαν να προκαλέσουν αύξηση κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση σε όσους διακινούν θεωρίες συνωμοσίας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέτοντας υπό αμφισβήτηση το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δίνει η νοσηλεύτρια Ελένη Πέτρακα, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠαΣΟΝοΠ) και μέλος του Ινστιτούτου Υγείας (ΙΝΕΠΥ).

Ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών δικτύων ισχυρίζονται με αναρτήσεις τους ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, και άλλοι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες, όπως και υγειονομικό προσωπικό δεν έκαναν, σήμερα, Κυριακή, το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά τους χορηγήθηκε νερό ή φυσιολογικός ορός.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η κ. Πέτρακα καταρρίπτει αυτούς τους ισχυρισμούς:

«Διαβάζω και δεν ξέρω πραγματικά από που να το ξεκινήσω... "Έκανε ο πρωθυπουργός αντί για εμβόλιο φυσιολογικό ορό" λένε αυτοί ορμώμενοι από τη φωτογραφία που η νοσηλεύτρια κάνει αναρρόφηση από μια αμπούλα φυσιολογικού όρου με σύριγγα.

True story: Πολλά φάρμακα για να διαλυθούν και να αναμειχθούν πρέπει να προστεθεί στο φιαλίδιο διαλύτης ή αλλιώς φυσιολογικός όρος.

Η τελική αναρρόφηση των ml είναι το αραιωμένο φάρμακο που θα γίνει υποδόρια στους εμβολιάζοντες.

Στο βίντεο υπάρχει περιγραφή της δοσολογίας και πληροφόρηση πόσες δόσεις βγάζει το φιαλίδιο για πόσους ανθρώπους δηλαδή.

Ο πρωθυπουργός έκανε το εμβόλιο.

Η δημοκρατία μας όμως επιτρέπει σε όλους ελεύθερη βούληση.

Ας ενημερωθούμε σωστά από τον οικογενειακό γιατρό μας. Τελικά πολλές φορές και η εικόνα για άλλους είναι 1000 λέξεις και για άλλους μια οφθαλμαπάτη.

Στην προκειμένη περίπτωση όσοι δεν γνωρίζετε τη μεθοδολογία της διάλυσης και της χορήγησης φαρμάκων είναι απολύτως λογικό να έχετε μαύρα μεσάνυχτα».

cnn.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας, μίλησε για τον εμβολιασμό και την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιονίζει στα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα στη Μεσαρά τον 28χρονο δράστη - Ανήμερα των Χριστουγέννων είχε συλληφθεί στην Ολλανδία από τις αρχές της χώρας ο 46χρονος συνεργός του - Σε βάρος και των δυο έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2225) κατά την οποία το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοίραζε περισσότερα από 1.000.00 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε Αναφορά της προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η κα Μονογυιού είχε εκθέσει τα διαφορετικά μέτρα που ίσχυαν σε άλλες χώρες της Ε.Ε σχετικά με το κυνήγι και είχε ζητήσει να επανεξεταστεί το μέτρο απαγόρευσης αυτών των δραστηριοτήτων στη χώρα μας ενόψει αυτών των δεδομένων, όπως και έγινε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos