Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Δεκάδες χιλιάδες έως και μισό εκατομμύριο απώλειες ανθρώπων θα είχε κοστίσει ο κορωνοϊός στην Ελλάδα εάν δεν είχαν ληφθεί έγκυρα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τον καθηγητή Κωνσταντίνο Δασκαλάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΟΝΔΙΝΟ - Στην Ουγγαρία, ο πρωθυπουργός μπορεί τώρα να κυβερνήσει με άξονα έκτακτα διατάγματα. Στη Βρετανία, οι υπουργοί έχουν αποκτήσει πλέον τρομακτική εξουσία ώστε να ελέγχουν τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη Μύκονο είναι γεγονός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράνοια… Ο φόβος για τον κορονοϊό έχει προκαλέσει απίστευτα σκηνικά ανά τον πλανήτη και ένα από αυτά συνέβη στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας προανήγγειλε ότι η κυβέρνηση θα λάβει αυστηρότερα μέτρα σε ότι αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ΗΠΑ «έσπασαν» ένα θλιβερό ρεκόρ την Τετάρτη, 1η Απριλίου, καθώς ξεπέρασαν το φράγμα των 200.000 κρουσμάτων του κορονοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια λιτή, αλλά ξεκάθαρη ανακοίνωση το OPEN TV πήρε θέση για τον χρήστη που παριστάνει τον δημοσιογράφο του OPEN και απευθύνθηκε με απαράδεκτο τρόπο σε φαρμακοποιό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τι απαντά για τις εικόνες συνωστισμού στην παραλία Θεσσαλονίκης ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του OPEN
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την μορφή της τηλεδιάσκεψης συνήλθε την Τετάρτη 1η Απριλίου η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος συζητώντας εκτενώς ζητήματα που σχετίζονται και με την πορεία διάδοσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos