Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Αγαπητοί συμπολίτες βιώνοντας το φετινό Πάσχα με τα γνωστά μέτρα ένιωσα απογοητευμένος και θυμωμένος από πολλά πράγματα .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή τη στιγμή μεγάλη φωτιά στο Μικρολίμανο στο ύψος του ΝΑΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε απόγνωση βρίσκονται οι μικροί ψαράδες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας καθώς λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν στον τομέα της μαζικής εστίασης για τον περιορισμό του Covid-19 αναγκάστηκαν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ είναι οι: 27, 31, 33, 36, 42 και Τζόκερ: 2

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες "χτύπησε" ο άγνωστος δράστης που προσποιείται τον υπάλληλο υποκαταστήματος τράπεζας, για να αποσπά χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Λυρίδες, η πρώτη βροχή από «πεφταστέρια» της άνοιξης, θα κορυφωθούν στον ουρανό του βορείου ημισφαιρίου, συνεπώς και της Ελλάδας, απόψε και αύριο το βράδυ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας μόνος σήμερα στο καθιερωμένο ραντεβού των έξι για τα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας. 2401 στο σύνολο τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο για τον θάνατο του 35χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άνδρας είναι το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν είχε κάποιο γνωστό υποκείμενο νόσημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Αρχές της βαυαρικής πρωτεύουσας. αναστέλλουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τη φετινή διοργάνωση που ήταν προγραμματισμένη για το διάστημα από 19 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos