Χάρης Γιουρτζίδης: Η άθλια εικόνα της Παροικίας

21 Απριλίου 2020 23:30

Αγαπητοί συμπολίτες βιώνοντας το φετινό Πάσχα με τα γνωστά μέτρα ένιωσα απογοητευμένος και θυμωμένος από πολλά πράγματα .

Το πρώτο ποσό τυχεροί είναι εκεί πάνω στο λόφο της Άγιας Άννας . Η καραντίνα ήταν ο καλύτερος σύμμαχος στην ανυπαρξία τους .

Σκεπτόμενοι σαν γνήσιοι ανύπαρκτοι πολιτικοί είπαν: Αφού δεν έρχονται επισκέπτες, ας ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Έχουμε άλλες προτεραιότητες .

Το δεύτερο η μιζέρια στην Παροικία . Η εγκατάλειψη ,η βρωμιά , οι καμένες λάμπες , τα χαλασμένα φωτιστικά που αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια των περαστικών, η εικόνα στα δημοτικά πάρκιν, τα χόρτα και τα αυτοφυή παράσιτα που θυμίζουν τροπική βλάστηση με ότι συνεπάγεται ( κουνούπια εστίες μολύνσεις ), το οδικό δίκτυο που έχει χτυπήσει κόκκινο , που με σακουλάκια πίσσας μπαλώνουν τρύπες .

Παράδειγμα της μιζέριας των γιορτινών ημερών η εικόνα του Άγιου Νικόλαου στο λιμάνι , σημείο αναφοράς της πόλης μας . ΑΒΑΦΤΟ το πεζοδρόμιο όπως και η κεντρική αγορά και η πλατεία της Ζωοδόχος Πηγής.

Τα σπασμένα πεζοδρόμια , τα σκοτάδια του παραλιακού, η βρωμιά στα παρτέρια . Και όλα αυτά στο κέντρο της πόλης.

Όσο για την περιφέρεια άστο γιατί ζεματάει .

Που είναι άραγε εκείνος ο "Ηρωικός'' ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ που μόλις κάτσει η κόκκινη μύγα στο σπαθί του θυμάται το ρόλο που έχει !!!! απλά τον έχει κοιμίσει ο μέντοράς του υποσχόμενος το « ΟΛΑ θα γίνουν άφησε το σε μένα» . Και βέβαια η τεράστια ευθύνη του Δημάρχου που ως άλλος Δημαγωγός (ποίον μου θυμίζει) είχε υποσχεθεί να κάνει την Παροικιά πρωτεύουσα των Κυκλάδων .

Χάρης Γιουρτζίδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos