Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Βάλε Ένα Καφέ» ο πιο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός της τελευταίας εικοσαετίας, Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με ένα τραγούδι που θα ακούμε για αρκετό καιρό, με τίτλο «Είμαι Μόνο Ένας Άντρας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα ιδιαίτερα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τα νησιά κατά την εξέλιξη της πανδημίας του COVID-19, τα οποία είχαμε εδώ και εβδομάδες επισημάνει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Πάρου μέσω του ΚΠΠΑ (Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης), ξεκινάει την παροχή έκτακτου συσσιτίου για όσους συμπολίτες μας επλήγησαν οικονομικά από τα περιοριστικά μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και για όσο χρόνο απαιτηθεί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια τάση μείωσης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Oλοι μιλούν για τις χειρουργικές μάσκες» λέω στη μητέρα μου στο τηλέφωνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τοποθετήθηκε διαχωριστικό πλέξι γκλας ανάμεσα στις μπροστινές και τις πίσω θέσεις κατόπιν αιτήματος των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα αντίδρασης στα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως την ώρα που γράφονταν το άρθρο αυτό, ουδείς στον πλανήτη φαινόταν ικανός να μπορεί να προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια το πως και το πότε θα τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η μάστιγα του Covid-19 καθώς και πόσες απώλειες, φυσικές και υλικές,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος δημοσιοποιώντας τα ποσά που δαπανώνται για την επικοινωνιακή πολιτική των περιφερειών, υπερασπίζεται δικαίως τη λήψη μέτρων ενίσχυσης του δημόσιου υγειονομικού συστήματος της χώρας, με αλλαγή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ελικόπτερο Super Puma, στην ειδική για την περίσταση κάψουλα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η αεροδιακομιδή, σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα, του 49χρονου Λιμενικού από τη Νάξο, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 6

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos