Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουλίου, άνοιξε στην Πάρο η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου με μια συναυλία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έναν θάνατο και 27 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα τέσσερα “εισαγόμενα” ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής (26.07.2020) ο ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν κυριαρχεί μόνο η αυλαία της Premier League στο πρόγραμμα αλλά και τα play offs ανόδου από την Championship! Ματς εμπορικά στο pame stixima.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα ίχνη του αγνοούνται και γι' αυτό οι συγγενείς του έχουν ειδοποιήσει τις αρμόδιες Αρχές, που κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, και η καρδιά του φετινού, τόσο διαφορετικού λόγω της πανδημίας καλοκαιριού, μοιάζει να… παίρνει φωτιά στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, πολιούχου στη Χαλκίδα χωρίς να έχει ληφθεί κανένα μέτρο προστασίας με τον συνωστισμό να είναι τεράστιος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον βγήκαν χθες αναμνηστική φωτογραφία κρατώντας τα ελληνικά τους διαβατήρια, τα οποία μόλις παρέλαβαν, αφού ύστερα από πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν πολιτογραφηθεί Έλληνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να σώσουν το 10 μηνών βρέφος από το τσίμπημα της μαύρης αράχνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΧΑΜΟΣ γίνεται στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Κυριακής (26/07). Το Betarades.gr το μελέτησε προσεκτικά και βρήκε τα πιο αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Στην Πρέμιερ έχουμε... θρίλερ την τελευταία αγωνιστική που παίζει με φοβερά στοιχήματα στην Bwin

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τη νέα αεροπορική οδηγία (notam) που θα ισχύει από την ερχόμενη Τρίτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos