Πάρος: Το καλοκαίρι είναι εδώ! Πυκνώνει η κίνηση και όλα κινούνται στο ρυθμό της…

26 Ιουλίου 2020 13:53

Βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, και η καρδιά του φετινού, τόσο διαφορετικού λόγω της πανδημίας καλοκαιριού, μοιάζει να… παίρνει φωτιά στην Πάρο!

Μετά από μήνες ατονίας και στασιμότητας, το νησί δείχνει να κινείται πλέον στο γνώριμο ρυθμό του, με τον κόσμο να πυκνώνει μέρα με τη μέρα.

Τα πλοία αποβιβάζουν καθημερινά πολύ κόσμο, τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, οι βουτιές στις παραλίες το πρωί και οι βόλτες στα σοκάκια το βράδυ, συνθέτουν ένα σκηνικό ξένοιαστων διακοπών για χιλιάδες λάτρεις της καλοκαιρινής Πάρου. Γιατί το καλοκαίρι στην Πάρο είναι εδώ και καλεί τους πάντες να το ζήσουν!

Αισθητή πια η κίνηση, στην Παροικία, στη Νάουσα αλλά και στα χωριά, έχει φέρει μια αύρα αισιοδοξίας σε ντόπιους και τουρίστες. Χωρίς φυσικά να έχει φτάσει στα επίπεδα προηγούμενων θερινών τουριστικών περιόδων, αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στον Αύγουστο, μήνα κατά τον οποίο θα εκδράμουν και οι περισσότεροι αδειούχοι.

Τονωτική ωστόσο «ένεση» και προμήνυμα για τον επόμενο μήνα, είναι η ζωηράδα που αναφαίνεται αυτή την εποχή στο νησί που δείχνει να βρίσκει σιγά – σιγά τον παλιό καλό καλοκαιρινό εαυτό του…

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos