Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 - Psts.gr
Δοκιμάστηκε η Πάρος από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στη περιοχή Κώστος και επεκτάθηκε σε μεγάλη έκταση του νησιού.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο φωτογράφισης διεθνών οίκων μόδας βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα το νησί της Αφροδίτης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τουριστική αναγνωρισιμότητά του.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέρριψε για λόγους δημοσίου συμφέροντος, την αίτηση πυροσβεστών που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ.) για αναστολή εκτελέσεως της 28550 Φ 215.2/18.5.2021 πράξης του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, που επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους κατά του COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 5, 25, 26, 34, 39

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δοκιμασία της πολυμέτωπης φωτιάς που έπληξε εκτεταμένη περιοχή της ενδοχώρας της Πάρου, αποκάλυψε ένα αξιοσημείωτο γεγονός που συγκινεί και ενδυναμώνει την πίστη στην υπέρτατη σκέπη της Θείας Πρόνοιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγάλη φωτιά που έκαιγε για δύο περίπου 24ωρα πλήττοντας ένα μεγάλο μέρος της κεντρικής και νότιας Πάρου, άφησε πίσω της καμένη γη, στάχτες και αποκαϊδια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 605, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 8 περίπου το βράδυ της Κυριακής 27/6, η μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαιγε από τις 11 το πρωί θαμνώδη βλάστηση στην ευρύτερη περιοχή του Κώστου μέχρι τις Λεύκες, έδειξε σημάδια ύφεσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυστυχώς, τα νεότερα στοιχεία από το μέτωπο της φωτιάς που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής 27/6 στην ευρύτερη περιοχή του Κώστου είναι δυσάρεστα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos