Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Ο Άγγελος θα μάθει πως η Αργυρώ και η Μαρίνα είναι η οικογένεια που αναζητούσε, στη σειρά Σασμός. Ο πατέρας του ήταν ο Μάρκος Βρουλάκης, ο σύζυγός της Μαρίνας. Η αδελφή του είναι η Αργυρώ και ο αδελφός του ήταν ο Πετρής.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ομιλία του βουλευτή στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση με θέμα την κύρωση μνημονίων τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας-Ουγγαρίας και Ελλάδας-Μογγολίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση δύο έργων τα οποία αποτελούν όνειρο ζωής για την αθλητική νεολαία της Πάρου, έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Σ. Πέτσας κατά την επίσκεψή του στο νησί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΑΕ Πάρου ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Γιάννη Μπροκάκη απο την Αναγέννηση Άρτας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσκεψη στο νησί της Πάρου πραγματοποίησε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 20:09

ΑΕ Πάρου: Ανακοινώνει τερματοφύλακα

Οι προσπάθειες της διοίκησης της ΑΕ Πάρου για απόκτηση τερματοφύλακα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο φαίνεται να αποδίδουν καρπούς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα διεξάγονται δώδεκα κληρώσεις σε μηνιαία βάση και μία σε ετήσια που θα μοιράζει 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 18-01-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 59χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους νέους κατόχους αδειών Υπαίθριου εμπορίου Παραγωγούς ή όσων αδειούχων από άλλη Περιφέρεια δικαιούνται να συμμετάσχουν για άσκηση δραστηριοποίησης τους στο Υπαίθριο Πλανόδιο Εμπόριο, ως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποιητική αύξηση κατέγραψε η διακίνηση επιβατών για το 12μηνο του 2021 σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας καθώς τα προσωρινά στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) αποτυπώνουν άνοδο + 80,9 % σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή σεζόν, ενώ σε σχέση με το αντίστοιχο 12μηνο Ιανουαρίου/Δεκεμβρίου του 2019, όπου δεν είχαν τεθεί απαγορεύσεις και περιορισμοί πτήσεων λόγω της πανδημίας, η πτώση φτάνει το – 44,2%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos