Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Σημαντικό τρίποντο επί ισάξιου αντιπάλου κατέκτησε η ΑΕ Πάρου, διπλασιάζοντας τις νίκες της σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σε τι διάθεση είσαι; Δε μπορώ να συνηθίσω το look σου», είπε ο Νίκος Κοκλώνης

Κατηγορία LIFESTYLE

Με μεγάλη προσπάθεια ο νεανικός ΑΟΠ πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας απέναντι στον επίσης με χαμηλό όρο ηλικίας Παμμηλιακό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης για τη χειμερινή περίοδο 2022/2023 και καθορισμός του ύψους, των δικαιούχων, των προϋποθέσεων και της διαδικασίας χορήγησης αυτού. Μέχρι 9 Δεκεμβρίου πρέπει να υποβάλουν όλοι αιτήσεις συμμετοχής.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι 150 Έλληνες που θα στελεχώσουν τον Σκορπιό στην Τουλούμ, οι τζίροι των 20 εκατ. ευρώ και τα φιλοδωρήματα του 1 εκατ. ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία «Eva» βρίσκεται σε εξέλιξη και επηρεάζει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Από χθες εκδόθηκαν δυο 112 για τους κατοίκους της Δυτικής Ελλάδας και σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο πλοίο που θα αναχωρήσει - με τη λήξη της απεργίας της Π.Ν.Ο - από τον Πειραιά το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου με προορισμό την Πάρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων, είναι το Blue Star Naxos.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η πολιτική των ακραίων προκλήσεων από την Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Βασίλης Καρράς πριν από δέκα ημέρες. Ο τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Από τις 23/9/2022, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς με ζώα συντροφιάς θα πρέπει να συμπληρώνουν τη «Δήλωση καταγραφής ζώου συντροφιάς» σύμφωνα με πρόσφατα ισχύοντα νόμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos