ΑΕ Πάρου – ΑΣ Σαντορίνης 2-1 - Νίκη, και βελτίωση!

06 Νοεμβρίου 2022 01:27

Σημαντικό τρίποντο επί ισάξιου αντιπάλου κατέκτησε η ΑΕ Πάρου, διπλασιάζοντας τις νίκες της σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Με αντίπαλο μία καλή και έμπειρη ομάδα, που υστερούσε μόνο στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και όταν έφτανε στη μεγάλη περιοχή πάντα κάτι γινόταν λάθος, οι παίκτες του Γ. Μοστράτου παρουσίασαν βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και μεγάλη διάθεση.

Ίσως το πιο καλό μήνυμα, πέραν της νίκης, ήταν το θερμό μετά από καιρό χειροκρότημα του κόσμου, που έδωσε ισχυρό παρόν και τα πρόσωπα ποδοσφαιριστών που έδειχναν πως ξαναβρίσκουν τον ενθουσιασμό τους παρότι τα προβλήματα δεν λείπουν.

aeparou santo 03

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το ματς πήγε στη δύναμη με μοιρασμένα ποσοστά κατοχής της μπάλας, χωρίς τις μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες.

Τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 54’ ο Γκέρντι Λόκα ανατράπηκε απρόσεκτα από τον Τομόρι και ο Βαθρακοκοίλης ευστόχησε στο πέναλτι για το 1-0.

Στο 77’ ο Σιμιτσής, που έπαιζε μόνιμα προωθημένος στην επανάληψη, τσίμπησε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας, ελευθερώθηκε από την έξοδο του Ρούσσου και πλάσαρε στην άδεια εστία ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 79’ σε βαθιά μπαλιά του Μπέτσα ο Στρ. Κρητικός ξέφυγε του Χάλαρη που αδράνησε και πλάσαρε για το 2-1, που πανηγυρίστηκε έξαλλα σε γήπεδο και εξέδρα.

Διαιτήτευσαν οι Ανδρικόπουλος, Κουζούμης και Ρούσσος Ι.

react

aeparou santo 01

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Ρούσσος, Κρητικός Δ., Λόκα Γκ., Γαβαλάς, Μπέτσα, Παντελαίος, Κρητικός Στρ., Βασιλόπουλος(80’ Αρκουλής), Λόκα Κρ.(72’ Παπαδόπουλος), Μάγγος, Βαθρακοκοίλης(63’ λ.τ. Τσόκα).

ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Σιγάλας, Πάπα, Χάλαρης, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Γκογκομήτρος(58’ Ρούσσης), Κάτσι(81’ Κοιδελάι Λ.), Σιμιτσής, Γαλάνης(58’ Κοβός), Πολυκρέτης, Τομόρι(81’ Καφούρος).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos