Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, τη Δευτέρα που θα ηγηθεί των εορτασμών της 77ης επετείου της νίκης της Σοβιετικής Ένωσης κατά της ναζιστικής Γερμανίας, θα προειδοποιήσει την Δύση για τη «συντέλεια» του κόσμου, επιδεικνύοντας την συντριπτική δύναμη πυρός της Ρωσίας, την ίδια στιγμή που ο στρατός της πολεμάει στην Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυνατότητα διακοπών όλο τον χρόνο θα προσφέρει το νέο πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2022-2023 το οποίο θα γίνεται στο εξής με free pass και λιγότερη γραφειοκρατία όπως δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ειδική πλατφόρμα αναμένεται να είναι έτοιμη στα μέσα Ιουνίου και θα είναι πολύ απλή στη χρήση - Τα νοικοκυριά θα δουν στους λογαριασμούς τους το ποσό της επιστροφής εντός του ίδιου μήνα - Το ποσό, έως 600 ευρώ, θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αγαπημένος Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει την επόμενη σεζόν στο Θέατρο ΗΒΗ με το νέο του, δεύτερο, θεατρικό έργο, μετά την σαρωτική επιτυχία της παράστασης

Κατηγορία LIFESTYLE

Χτες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το πρόγραμμα επιδότηση για αγορά ηλεκτρικών συσκευών που τόσο πολύ έχει διαφημιστεί αλλά για μήνες παρέμενε «άφαντο» χωρίς αναφορές από υπουργούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα στην Μήλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 05-05-2022 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντικό βήμα για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του αλιευτικού καταφυγίου Παριανού στο Κουφονήσι πραγματοποίησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου, καθώς υπεγράφη από τον Δήμαρχο Δημήτρη Λιανό και τον ανάδοχο μελετητή η σύμβαση της «Μελέτης βελτίωσης αλιευτικού καταφυγίου Όρμου Παριανού νήσου Κουφονησίου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos