Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - Psts.gr
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 01:03

Πέθανε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το Interfax.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον Σεπτέμβριο, τον μήνα που παραδοσιακά για τους περισσότερους τελειώνουν οι διακοπές, κι όμως η κίνηση στην Πάρο «δηλώνει» ότι το καλοκαίρι και οι διακοπές δεν τελείωσαν ακόμα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύλληψη ενός 63χρονου ημεδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σύμφωνα με το Ν. 4139/2013.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 27, 29, 33, 34, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ευθανασία υποβάλλεται το γαϊδουράκι που κακοποιήθηκε στη Ζίτσα κάτι που προκάλεσε πανελλήνια κατακραυγή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγραφές οφειλών, αύξηση αριθμού δόσεων, κατάργηση εισφοράς, πενταετία σε ένστολους, ανώτατο πλαφόν στις επικουρικές, ενιαίο ποσοστό αναπηρίας, μεταξύ των αλλαγών - «Επιλύουμε κάποιες αδικίες που υπήρχαν μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, η οποίοι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μετά το τέλος των «παραθύρων» η FIBA ανακοίνωσε τα Power Rankings, τα οποία διατήρησαν την Ελλάδα στην 3η θέση.
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αμπελάς στολισμένος με τα καλά του, με πλειάδα μουσικών & καλλιτεχνών, με πάνω από 30 εθελοντές και περίπου 2500 καλεσμένους πανηγύρισε τη χάρη του Αγίου Φανουρίου την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos