Πάρος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την αναβίωση του Παραδοσιακού Πανηγυριού του Αγίου Φανουρίου στον Αμπελά

30 Αυγούστου 2022 18:02

Ο Αμπελάς στολισμένος με τα καλά του, με πλειάδα μουσικών & καλλιτεχνών, με πάνω από 30 εθελοντές και περίπου 2500 καλεσμένους πανηγύρισε τη χάρη του Αγίου Φανουρίου την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Το ρυθμό στο γλέντι τον έδωσαν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες ο Μανώλης Μπαρμπεράκης, που έχει γλεντήσει εδώ στον Αμπελά γενιές και γενιές, η κα Κουλά Μελισσουργού που έχει συνδέσει το όνομα της με την ιστορία του πανηγυριού μας. Όταν χαράζει στο Αιγαίο είναι όμορφα σου λέω... και μαζί μας ήταν και ο Λευτέρης Βαζαίος και από τη νέα γενιά ένα δικό μας παιδί της Πάρου ο Τάσος ο Μαγκάλας.

Σε αυτή τη βραδιά χαράς και γλεντιού μαζί μας και ο Αντώνης ο Κονιτόπουλος, δεξιοτέχνης μουσικός με τη Στελλινα Κονιτοπούλου, που κρατά επάξια την παράδοση στο νησιώτικο τραγούδι & τον σολίστα στο βιολί τον Νίκο Μάκαρη. Ευχαριστούμε πολύ τους μουσικούς που πλαισίωσαν την ορχήστρα μας , το Δημήτρη Φυρογένη το Νίκο Μπαρμπεράκη, τον Γιάννη Κρητικό και για τον ήχο & φως τον κ Σαρρή Πιέρο με την ομάδα του.

 Πολλή τρέξιμο, κούραση, διάφορα απρόοπτα, πολύ κέφι, χορός και ανείπωτη χαρά & ικανοποίηση γι' αυτό μας το πρώτο αντάμωμα. Η αλήθεια είναι ότι το ξημέρωμα μας βρήκε με λιγοστές δυνάμεις, να συμμαζεύουμε το χώρο, κουρασμένοι αλλά περήφανοι & χαρούμενοι που τα καταφέραμε όλοι μαζί να γράψουμε την ιστορία του χιλιοτραγουδισμένου πανηγυριού μας ξανά.

Λίγες μέρες μετά τολμούμε έναν γρήγορο απολογισμό!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πάρου, για την συνδιοργάνωση και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας, το Δήμαρχο Πάρου κ Μάρκο Κωβαίο που μας τίμησε με την παρουσία του, το Λιμενικό Ταμείο & τον Πρόεδρο του κ Σταύρο Καραχάλιο για την παραχώρηση του χώρου , την ΚΔΕΠΑ, τη διεύθυνση, το προσωπικό & τον Πρόεδρο της κ Δημήτρη Αντιπαριώτη για την όλη υποστήριξη.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε τα μέγιστα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Νάουσας κ. Παντελής Μπαφίτης, με πνεύμα αγαστής συννενοησης και συνεργασίας καταφέραμε για πρώτη μας φορά να οργανώσουμε το πανηγύρι μας.

Ευχαριστούμε την Υπηρεσία καθαριότητος του δήμου Πάρου και τον προϊστάμενο της κ Κυριάκο Λουκή, καθώς και τα Τμήματα Μεταφορών και Ηλεκτρολόγων του Δήμου, για την όλη βοήθεια.

 θα θέλαμε να σταθούμε ευγνώμονες, στο πόσο αλληλέγγυοι , υποστηρικτικοί & βοηθητικοί στάθηκαν στο πλάι μας ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου - Τσουκαλιών - Γλυφάδων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών , ο ΝΑΪΑΣ, ο Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ & ο ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ Λευκών.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ στα τοπικά ΜΜΕ , τον Παριανό Τύπο & τον Ηχώ FM

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας , σε όλους τους επαγγελματίες που συνεργάστηκαν με χαρά μαζί μας και συνέβαλαν ουσιαστικά να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη αυτή βραδιά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους εθελοντές μας. Η εθελοντική προσφορά δεν είναι αυτονόητη και γι αυτό έχει μεγαλύτερη αξία!

Η βραδιά δε θα ήταν σε καμία περίπτωση ίδια χωρίς εσάς,

Ιωάννα Χανιώτη, Τάσο Κασαπίδη, Νικολα Βεντουρή, Σωτήρη Καλπάκογλου, Κώστα Γκανο, Λεωνιδα Λεφτακη , Κύρκο Κυρκόπουλο, Χριστο Τριπολιτσιωτη, Βασίλη Σταθερό, Μαρια Γαβαλα , Χαρούλα Γαβαλά, Michael J.Schubert, Θωμά Σταυρίδη, Luca Peschiera, Μαργαρίτα Αντιπαριώτη, Ελένη Βεντούρη, Ευανθια Βεντούρη, Χριστίνα Αντωνοπούλου, Valentina Samokvareva, Δημήτρη Αντιπαριώτη, Δημήτρη Φυρογένη, Αρτεμια Βιωνη, Παναγιώτη Δερβο, Λεωνίδα Σταματόπουλο, Neo kukaj, Μάρκο Τριπολιτσιωτη , Κωνσταντίνο Φυρογένη, Αλεξάνδρα Μαστροδήμου, Βίκυ Αρκουλή, Γαρυφαλιά Τριπολιτσιώτη & το Νίκο Φραντζεσκακη. Ζητούμε συγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιον!

Ένα Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αφιερώνουμε κυρίως σε όλους εσάς, που ήρθατε και με την παρουσία σας μας τιμήσατε , σε εσάς που είχατε θύμησες από το πανηγύρι μας αλλά και όλους εσάς που πρώτη φορά βρεθήκατε να διασκεδάζετε τόσο όμορφα στον Αμπελά ! Ο στόχος μας ήταν να ξανά ζωντανέψουμε αυτές τις θύμησες τις πατρογονικές και να τις μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά.Χωρίς τη δική σας ενέργεια και ανταπόκριση δε θα είχαμε αυτόν τον τόσο θετικό απολογισμό!

Τα μέλη του ΔΣ συνεργαστήκαμε με όρεξη και θετική διάθεση επίλυσης των τυχόν προβλημάτων της διοργάνωσης για πολλούς μήνες και ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιοι αυτής της ιστορικής μας συνέχειας.

Ευχόμαστε υγεία και χαρά σε όλους και του χρόνου να μην λείπει κανείς !

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Στέλλα Φυρογενη Αντιπαριωτη

Ιωάννα Τσεβά

Βασίλης Τριπολιτσιωτης

Άννα Βεντούρη

Νικήτας Αντιπαριωτης

Αγγελική Τριπολιτσιώτη

Στράτος Σκορδαλέλλης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos