Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Σε κλίμα ευλαβούς κατάνυξης και συγκίνησης, ακολουθούμενη από πλήθος πιστών, έγινε η περιφορά του Επιταφίου στο χωριό των Μαρμάρων, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο τέλος της πλησιάζει η Εβδομάδα των Παθών, με τους ορθόδοξους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο να προσδοκούν τη λύτρωση και την Ανάσταση. Σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, κορυφώθηκε το Θείο Δράμα με την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου σε ναούς ανά την Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 01:18

Στον επιτάφιο της Κέρκυρας ο Τσίπρας

Στην Κέρκυρα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για το Πάσχα, αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Κεφαλονιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το psts.gr, σας μεταφέρει εικόνες από τους όμορφα, περίτεχνα ανθοστολισμένους Επιταφίους, που σήμερα Μεγάλη Παρασκευή χαρίζουν την ευλογία τους στους πιστούς του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νύχτα Μεγάλης Πέμπτης στον Ιερό Ναό Παντάνασσας στη Νάουσα. Μετά την ανάγνωση των Δώδεκα Ευαγγελίων οι γυναίκες έψαλαν ένα πένθιμο, θρηνητικό μοιρολόι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη Πέμπτη, βραδιά κορύφωσης των Παθών του Κυρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε στον Πρόδρομο στην αίθουσα «Δεξαμενή», η καθιερωμένη πια συνεστίαση με προσφερόμενη νηστίσιμη ρεβιθάδα, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο προς τιμήν της μνήμης των νεκρών του χωριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα θλίψης, κορύφωση του Θείου Δράματος για τους απανταχού Χριστιανούς Ορθοδόξους και οι εικόνες από τα Ιεροσόλυμα «μιλούν».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Αγγλίας ανέπτυξαν μια εφαρμογή διακοπής καπνίσματος που ανιχνεύει πού και πότε μπορεί να νιώσει την επιθυμία ένας καπνιστής να ανάψει τσιγάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ατομικές προσκλήσεις ετοιμάζεται να αποστείλει αμέσως μετά το Πάσχα, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προκειμένου να παρακινήσει πάνω από 200.000 φορολογούμενους, που έχασαν τις ρυθμίσεις των 120 και 72 δόσεων, να αξιοποιήσουν το νέο πλαίσιο ρυθμίσεων που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos