Συνεχίζει τις περιοδείες και την επικοινωνία με τους πολίτες των νησιών η Κατερίνα Μονογυιού

16 Ιανουαρίου 2015 00:00
10784 φορές

Περιοδεία πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Κατερίνα Μονογυιού στα νησιά Μύκονο, Σύρο και Τήνο.

Στις 9 Ιανουαρίου στη Μύκονο παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Μυκονιάτική Αλληλεγγύη ενώ στις 10 Ιανουαρίου στην κοπή της πίτας του Ομίλου Απολλωνίας. Επίσης, στις 11 Ιανουαρίου παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ Μυκόνου, όπου μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής κ. Μονογυιού τόνισε ότι το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου είναι ξεκάθαρο. Οι Έλληνες πολίτες έχουν να επιλέξουν σε μια πολιτική που εγγυάται τη σταθερότητα με τη Ν.Δ. και σε μια πολιτική που υπόσχεται παροχές αλόγιστα με απειλές και εκβιασμούς στην Ενωμένη Ευρώπη και κατάθεσε την απόφαση της, αν εκλεγεί βουλευτής Κυκλάδων θα διαθέσει ένα μέρος της βουλευτικής της αποζημίωσης για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στις 14 Ιανουαρίου στη Σύρο, έδωσε συνέντευξη στον Δημοτικό Τηλεοπτικό Σταθμό Αιγαίο TV στον δημοσιογράφο κ.Μπάμπη Κουλούρα, όπου ανέπτυξε τις θέσεις της για τον Τουρισμό και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι στο χέρι μας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την σταθερότητα της χώρας μας ψηφίζοντας Ν.Δ. Στη συνέχεια, παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Σύρου καθώς και στα ΚΑΠΗ Φοίνικα όπου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας και εκείνοι με τη σειρά τους εκδήλωσαν θερμά την αγάπη τους. Επίσης, η υποψήφια βουλευτής δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τα καταστήματα της χώρας της Σύρου, όπου ο κόσμος την αγκάλιασε και μοιράστηκε μαζί της τα προβλήματά του.

Στις 15 Ιανουαρίου επισκέφτηκε την Τήνο όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό καθώς και με τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ κ. Αργύρη Δεσύπρη. Ακόμη, η υποψήφια βουλευτής συνομίλησε με κατοίκους του νησιού αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το ανθρώπινο προσωπό της, όπου ζήτησε να της δώσουν τη δύναμη στις 25 Ιανουαρίου να δουλέψει για τις Κυκλάδες και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη δηλώνοντας ότι βρίσκονται στο πλευρό της. Άλλωστε –όπως οι ίδιοι της επισήμαναν- αποτελεί φωτεινή εξαίρεση των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 όσον αφορά τις Κυκλάδες.

Επίσης, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Naxos News και στον δημοσιογράφο κ. Μάνο Δημητροκάλη τονίζοντας ότι η χώρα δεν πρέπει να γυρίσει πίσω στο χτες ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι είναι παρούσα, δίπλα στους πολίτες των Κυκλάδων, οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο και είναι εκείνοι που θα αξιολογήσουν συμπεριφορές και πολιτικές προτάσεις. Τέλος, έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Πράσσο στο Santonews.com, όπου αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στη κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, οι οποίες έχουν άμεση σχέση με το μέλλον του τόπου και ιδιαίτερα των Κυκλάδων.

Κατερίνα Μονογυιού

Υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:11
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos